Trabzon'a 5 yıldızlı otel geliyor!

Trabzon Genç İşadamları Derneği Başkanvekillerinden Recep Keleş, bir basın açıklaması yayınlayarak, Trabzon’a bir otel daha kurulabileceğinin müjdesini verdi. TGİAD Başkan vekili Keleş yaptığı açıklamada; “TGİAD AŞ. olarak ilimize 5 yıldızlı uluslararası

Trabzon'a 5 yıldızlı otel geliyor!

Trabzon Genç İşadamları Derneği Başkanvekillerinden Recep Keleş, bir basın açıklaması yayınlayarak, Trabzon’a bir otel daha kurulabileceğinin müjdesini verdi. TGİAD Başkan vekili Keleş yaptığı açıklamada; “TGİAD AŞ. olarak ilimize 5 yıldızlı uluslararası bir otel kazandırmak için Yönetim Kurulumuzdaki tüm arkadaşlarımızla birlikte ciddi bir mesai ve emek harcıyoruz. Buradaki ana hedefimiz Trabzon’da bir vizyon oluşturmak ve Trabzonlu işadamlarına imkan verildiğinde neler yapabileceklerini göstermektir. İhale tarihi yaklaşıyor. Bu bağlamda dünyada yaklaşık 2000 bin tane oteli bulunan ünlü Ramada Otellerinin üst markası olan Wyndham Otel Grubu’nun Orta ve Doğu Avrupa’dan Sorumlu İş Geliştirme Başkanı Christian Michel ve Ramada Otelleri Türkiye Müdürü Ahmet Sezici’yi Çarşamba günü Amerika’dan Trabzon’a getiriyoruz. Kendilerini misafir edeceğiz. Bir takım ziyaret ve incelemelerde bulunacaklar, dedi.

 

TGİAD AŞ. Başkanvekili Recep Keleş açıklamasında, artık ihalede sona doğru yaklaşıyoruz. İrademiz artarak devam ediyor. Tüm Trabzon kamuoyunun da desteğini arkamızda görmek bizi mutlu ediyor. Herkese bu bağlamda teşekkür ediyoruz. Trabzon’un öz evlatları olarak inşallah 5 yıldızlı otelimizi Trabzon’umuza kazandıracağız, dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel