Trabzon'a 2 yeni OSB

Trabzon'da iki Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) 2014 yatırım programına alındığı bildirildi.Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Beşikdüzü OSB 2. etabı ile Vakfıkebir OSB'nin 2014 yat

Trabzon'a 2 yeni OSB

Trabzon'da iki Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) 2014 yatırım programına alındığı bildirildi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Beşikdüzü OSB 2. etabı ile Vakfıkebir OSB'nin 2014 yatırım programına dahil edildiğini belirtti.

Daha önce Kalkınma Bakanlığına sunulan raporlar ve yapılan takip sürecinde her iki OSB'nin de yatırım programına alınmasının sağlandığını ifade eden Hacısalihoğlu, şunları kaydetti:

"Trabzon'un ekonomisi güçlendi. Sanayi yatırımları daha da artacak. Yatırımlarla beraber istihdam ve ekonomik gelişme sağlanacak, zamanla bölgemizdeki ihracata yansımaları olacaktır. Beşikdüzü OSB'nin yoğun talep nedeniyle 2 etapta yer alan parseller de yatırımcılara tahsis edilerek sanayicilerimize hizmet vermektedir. Yapılan ek yatırım programı ile 41 hektar büyüklüğündeki 2. etap 2014-2018 yatırım programına alındı."

Hacısalihoğlu, Vakfıkebir OSB'nin de 2014 yatırım programına dahil edildiğini vurgulayarak, Vakfıkebir OSB'nin Yaylacık mevkinde 807 dönüm arazi üzerine kurularak proje ve inşaat aşamasına geçileceğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler