Trabzon'a 15 milyon TL ödenek

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın girişimleri sonucu Trabzon'a 15 milyon TL bir ödenek daha göndereceğini söyledi. AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, mahalle ve köy ziyar

Trabzon'a 15 milyon TL ödenek

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın girişimleri sonucu Trabzon'a 15 milyon TL bir ödenek daha göndereceğini söyledi. 

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, mahalle ve köy ziyaretlerini sürdürüyor. Altunbaş, özellikle Erdoğan Bayraktar’ın köylerin sorunlarının giderilmesi için gönderdiği 15 milyon TL ödeneğin ardından yeni bir ek ödenek daha göndereceğinin belirtti.
 
Altunbaş, “Trabzon merkez köy ve ilçelerindeki köylerinin sorunlarının giderilmesi için Sayın Bakanımız Erdoğan Bayraktar bundan önce 15 milyon TL bir kaynak göndermişti. Fakat birçok proje tamamlanamaması ötürü yeni 15 milyon TL bir ödenek daha göndereceğinin mutluluğun yaşıyoruz. Sayın Bakanımız Trabzon merkez köyleri ve ilçelerdeki köylerin sorunlarının giderilmesi çini elinden elen bütün çabayı gösteriyor. Seçim dönemi boyunca Sayın Bayraktar’ın verdiği her sözün yerine geldiğinin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
 
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın Trabzon’un için sürekli çalışmalar ürettiğini dile getiren Altunbaş, “Yeni gelecek olan ödenekle beraber yarım kalan hizmetlerde bitirilmiş olup köylerdeki yol ve su standartlarını da istenilen seviyeye gelecektir. Bakan’ımız Erdoğan Bayraktar’ın İş-Kur kapsamında yeni proje yaparak hayata geçirilecek. Sayın Bayraktar’a bu nedenle de teşekkür ediyorum.
 
Merkez İlçe Teşkilatı olarak haftanın 5 akşamı bir mahallede programdayız. Üzerimize düşün görevi en iyi şekliyle yerine getirmek için caba harcıyoruz ekip arkadaşlarıma Mahalle Başkanlarımıza köy temsilcilerimize kısaca bu aile içerisinde özveriyle çalışan bütün mensuplarımıza da özverilerinden ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler