Trabzon Yenimahelle yasta

Hakkari’nin Dağlıca Bölgesine bağlı Dereli Karakoluna sabah saatlerinde bölücü örgüt PKK yandaşları tarafından yapılan saldırıda 8 şehitten birisi olan Trabzonlu Şehit Ali Yasin Erosmanoğlu’nun doğum büyüdüğü sokak Türk Bayrakları eli donatıldı.21 yaşında

Trabzon Yenimahelle yasta

Hakkari’nin Dağlıca Bölgesine bağlı Dereli Karakoluna sabah saatlerinde bölücü örgüt PKK yandaşları tarafından yapılan saldırıda 8 şehitten birisi olan Trabzonlu Şehit Ali Yasin Erosmanoğlu’nun doğum büyüdüğü sokak Türk Bayrakları eli donatıldı.

963.jpg

21 yaşında hain terörist güçler tarafından Şehit edilen Erosmanoğlu son izine geldiğinde ailesine şehit olacağını eğer olursa ağlamayın söylediği ifade edildi.

951.jpg

Şehit er Erosmanoğlu Yenimahalle Spor kulübünün yıldız oyuncusuydu çocukluk arkadaşları Erosmanoğlu’nun çok sevildiğini ve oynamış olduğu takımda da çok sevildiği söylediler.

21.jpg

Erosmenoğlu’nun evi ziyaretçi akınına uğruyor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel