Trabzon Yeni Adalet Sarayı'na Kavuşuyor

Trabzon’un Yomra İlçesi Kaşüstü Beldesi’nde 2010 yılında yapımına başlanılan ve 28 milyon 478 bin liralık bütçeyle bitirilmesi planlanan  yeni adliye sarayı binasının inşaatı tüm hızıyla sürüyor.Yeni adliye binasının ne zaman bitirileceğini ise Cumhuriyet

Trabzon Yeni Adalet Sarayı'na Kavuşuyor

Trabzon’un Yomra İlçesi Kaşüstü Beldesi’nde 2010 yılında yapımına başlanılan ve 28 milyon 478 bin liralık bütçeyle bitirilmesi planlanan  yeni adliye sarayı binasının inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Yeni adliye binasının ne zaman bitirileceğini ise Cumhuriyet Başsavcısı Adem Kul açıkladı.
 
57.jpg
 
Dün Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden Adem Kul, Kaşüstü'nde inşaatı son hızla devam eden yeni adliye binasının 2013 yılının başında tamamlanacağını ve aynı yılın ortalarında  faaliyete geçeceğini açıkladı. 
 
Bölge Adliye Mahmekesi Cumhuriyet Başsavcısı Alaattin Soylu da, Trabzon’da 21 bin metrekare alana ihtiyaç bulunduğunu belirterek Türkiye’de kurulan 15 bölge adliye mahkemesi içinde sadece Trabzon’da yeni bina yapılmadığını ve şu an 7 bin metrekare alanlarının bulunduğunu belirterek, “Toplam 7 dairemiz vardı, bu sayı 8’e çıktı. Eğer 9’a çıkarsak bunun için yer yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel