Trabzon Vali'sinden örnek davranış

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, Fatih Çocuk Yuvası ve sevgi evlerinde kalan çocuklara unutulmaz bir gece yaşattı.       Trabzon Valiliği ve Novotel'in organizasyonunda yuvalarda barınan çocuklar için yıl sonu balosu düzenlendi. Bal

Trabzon Vali'sinden örnek davranış

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, Fatih Çocuk Yuvası ve sevgi evlerinde kalan çocuklara unutulmaz bir gece yaşattı.       

Trabzon Valiliği ve Novotel'in organizasyonunda yuvalarda barınan çocuklar için yıl sonu balosu düzenlendi. Baloya Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, eşi Sema Kızılcık, Yomra Kaymakamı Fatih Akkaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selim Çelenk, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, bazı dernek yöneticileri ile Fatih Çocuk Yuvası ve sevgi evlerinde kalan çocuklar katıldı.
  
Vali Kızılcık, 'Onların Mutluluğu Bizi De Mutlu Ediyor.
               
Gecede bir konuşma yapan Vali Kızılcık, "Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz yıl sonu balosu ile yuvada ve sevgi evlerinde kalan çocuklarımızın gönüllerince eğlenmesini istedik. Yavrularımızı mutlu ve coşkulu görmek bizleri de son derece mutlu ediyor. Sevinerek dilediklerini yapabilmeleri, istediğini yiyebilmeleri, belki kaldıkları yuvalarında da yurtlarında da mümkündür ama bu akşam sizlerle beraber bir aile bir toplum birlikteliği ve sıcaklığı yaşamanın hazzını ve mutluluğunu yaşıyorlar.
 
Çocuklarımıza gelecek aşılamak, gelecek tasavvuru yapmalarını istiyorsak, onlara sunulan maddi zenginliklerin, güzelliklerin ötesinde anne ve aile şefkatini sunmanın, bizim birer parçamız olduğu hususunu onlara hissettirmenin sıcak yaklaşım ile mutluluklarını temin etmeliyiz. Bu birliktelik o sıcaklığın, o coşkunun, geleceğe daha umutvar bakabilmenin bir kanıtıdır. Geleceğimiz olan çocuklarımız  ile birlikte olma cesaretini ve kararlılığını gösteren herkese teşekkür ediyorum. Bu gece bizlerin, coşkulu bir şekilde yeni yıla merhaba diyeceği bir gece.
 
Bu etkinliğin herkese örnek olmasını diliyorum. Toplumsal entegrasyonun sağlanması, dışlanmanın yaşanmaması açısından bir örnek teşkil ettiğini değerlendiriyor, bu vesile ile çocuklarımıza mutlu yıllar diliyor, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.  
           
Sema Kızılcık, 'Hayallerimi Büyüttünüz'
                
Baloda çocuklarla birlikte bol bol eğlenen Sema Kızılcık ise, "Çocuklarla birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Ben buraya geldiğimde liseye yeni başlayanları inşallah bu sene mezun edeceğim. Sizinle beraber benim hayallerim de büyüdü. Hepinizi gelecekte bir ilde vali, bir yerde doktor, işadamı görmek istiyoruz. Hayatta başarılı olmanız bizleri son derece mutlu edecektir" diye konuştu.
                
Kendimizi İfade Edebiliyoruz
          
Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar adına bir konuşma yapan Hüseyin Aktaş da, yapılan bu projelerle çocukların hayata rahat bir şekilde adapte olduğunu belirterek, "Bu tür projeler sayesinde bizlerin hayata bakış açısı değişmektedir. Kendimizi daha iyi ifade edebilme şansı yakalamış oluyoruz" dedi.
               
Konuşmaların ardından Vali Kızılcık ile eşi Sema Kızılcık çocuklarla birlikte sıraya girerek aldıkları yiyecekleri birlikte yediler. Canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenen çocuklar bu sevinci kendilerine yaşatan Vali Kızılcık'a ve eşi Sema Kızılcık'a teşekkür ettiler. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler