Trabzon Valisinden istihdam sözü

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, yeni seçilen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şube Başkanı M. Hanefi Mahitapoğlu ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.1980’li yılların sonunda dünyada yaşanan gelişmeler sonucunda devl

Trabzon Valisinden istihdam sözü

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, yeni seçilen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şube Başkanı M. Hanefi Mahitapoğlu ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

1980’li yılların sonunda dünyada yaşanan gelişmeler sonucunda devlet olarak ekonomik faaliyetlerin özel sektör tarafından yapılmasının benimsendiğini ifade eden Vali Kızılcık, istihdamın arttırılması yönünde çalışma yapacak herkesin yanında olacağını belirtti.

Özel sektörün dünya ile rekabet edebilmesi için inovasyon ve ARGE çalışmalarına önem vermesi gerektiğini kaydeden Vali Kızılcık, “Sizlerin işlerinizi daha da büyütmeniz, yeni yatırımlar yaparak dünyada daha rekabetçi olabilmeniz ve bir tane daha insanımıza iş imkanı sağlamanız için sonuna kadar destekçiniziz. Trabzon’umuzun önü açmak için daha çok çalışmanızı da tavsiye ediyorum” dedi. Vali Kızılcık, ülkemizin en büyük hedefinin işsizlik oranını yüzde 12’lerden daha aşağılara çekmek olduğunu sözlerine ekledi.

MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Hanefi Mahitapoğlu ise “MÜSİAD istihdamın ve iş olanaklarının arttırılması için çalışma yapan bir sivil toplum kuruluşudur. 60’a yakın üyemiz bulunuyor. Ve bu üyelerimizin çalıştırdığı personel sayısı 2 bin 500 civarındadır. Üyelerimizin çalışma alanları inşaat, sanayi, turizm vb sektörlerde yaygın çalışmaları bulunmaktadır. MÜSİAD olarak gerçekleştirdiğimiz bazı çalışmalar var. Biz bu çalışmalarda sizden yardım bekliyoruz. Sizin şehrimize karşı duruşunuz ve yaklaşımınız bizi bir hayli memnun ediyor” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Mahitapoğlu, Vali Kızılcık’a MÜSİAD’ın çalışmalarının yer aldığı bir kitap takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel