Trabzon Valisi'nden gençlere mesaj

 Vali Abdil Celil Öz, "Gençliğin yetişmesi ülkemiz ve yaşadığımız coğrafya açısından da ayrı bir önem taşıyor" dedi.Vali Öz, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Trabzon İl Başkanı Mihrap Altınışık ve yönetim kurulu üyeleri ile Anadolu Gençlik Derneği Tra

Trabzon Valisi'nden gençlere mesaj

 Vali Abdil Celil Öz, "Gençliğin yetişmesi ülkemiz ve yaşadığımız coğrafya açısından da ayrı bir önem taşıyor" dedi.

Vali Öz, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Trabzon İl Başkanı Mihrap Altınışık ve yönetim kurulu üyeleri ile Anadolu Gençlik Derneği Trabzon Şube Başkanı Abdurrahman Şimşek'i makamında kabul etti. 

İlk olarak Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı üyeleriyle görüşen Vali Öz, vakıf çalışmaları hakkında Altınışık’tan bilgi aldı.

Vali Öz, gençlerin her açıdan iyi ve donanımlı yetişmesinin önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

 "Gençlerimizin serbest zamanlarını en verimli şekilde değerlendirmeleri, mesleki ve kültürel bilgi birikimi edinmeleri ve çağın gereklerine uygun olarak yetişmeleri çok önemli. Ülkemizde ve ilimizde gençliğin sorunlarıyla yakından ilgilenen birçok derneğimiz ve vakfımız var. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı ile Anadolu Gençlik Derneği genç ve güzel bir ekiple gençlerin yetişmesinde önemli faaliyetler icra ediyorlar. Bu kuruluşların yöneticilerine teşekkür ediyorum. Gençliğin yetişmesi ülkemiz ve yaşadığımız coğrafya açısından da ayrı bir önem taşıyor." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel