Trabzon Valisi Öz'ün incelemeleri

Otel sahibi ve iş adamı Erol Tuna'nın da eşlik ettiği incelemelerde konuşan Vali Öz, bu tür otellerin bölgeye ve Trabzon'un turizm hareketliliğine önemli katkı sağlayacağını söyledi.Öz, bölgenin geleceğinin turizmde olduğunu belirterek, "Turizmin gereği g

Trabzon Valisi Öz'ün incelemeleri

Otel sahibi ve iş adamı Erol Tuna'nın da eşlik ettiği incelemelerde konuşan Vali Öz, bu tür otellerin bölgeye ve Trabzon'un turizm hareketliliğine önemli katkı sağlayacağını söyledi.

Öz, bölgenin geleceğinin turizmde olduğunu belirterek, "Turizmin gereği gibi yapılması için bölgede bulunan doğal güzellikler, tarihi ve kültürel eserlerin yanında konaklama ve hizmet sektörü de önemlidir. Bu çerçevede Trabzon'umuz da mevcut olan yıldızlı marka otellerin sayılarının daha da arttırılması gerekiyor" dedi.

Devlet olarak yatırımcının önünde bulunan engelleri kaldırıp onların yatırımlarını gerçekleştirmelerini, istihdama ve turizme katkı sağlamalarını arzu ettiklerini ifade eden Öz, "Turizmdeki hizmet sektöründe görev alan elemanların eğitimlerini de gerçekleştiriyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız devam edecektir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel