Trabzon valisi incelemelerde

 Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Ramazan Bayramı öncesinde Kaşüstü'nde bulunan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Numune Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Hastane ziyaretlerinde Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ekrem Algün'den bilgi alan Vali Kızıl

Trabzon valisi incelemelerde

 

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Ramazan Bayramı öncesinde Kaşüstü'nde bulunan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Numune Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

 

Hastane ziyaretlerinde Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ekrem Algün'den bilgi alan Vali Kızılcık, hastaneleri gezerek çalışmaları yerinde inceledi. Kaşüstü Hastanesi'nin otel konforunda hizmet vermesi için tasarlandığını kaydeden Vali Kızılcık, "Adeta yıldızlı bir otel gibi yapılmış. Burada yatan hastalarımızın da memnun olduğunu gözlemledim. Vatandaşlarımızın sağlığı bizler için çok önemli. Şehre biraz uzak oluşu ve azda olsa ulaşımda bazı aksaklıklar olsa da bu eksiklikler zaman içerisinde giderilecek. Kanuni Araştırma Hastanemiz çok yakın bir zamanda bölgemizin ve hatta ülkemizin önemli hastaneler arasında yerini alacaktır" dedi.

 

Ramazan Bayramının huzurlu ve sağlıklı bir şekilde geçirilmesi için tüm tedbirlerin alındığını belirten Vali Kızılcık, "İnşallah kimse hastanelere düşmez, ama vatandaşlarımız hastanelere ihtiyacı olursa, hastanelerimiz her zaman olduğu gibi bayramda da 24 saat esasına göre hizmet verecek" şeklinde konuştu.

 

Vali Kızılcık, kutsal bir görev yapan tüm sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel