Trabzon Valiliği'ni ziyaret ettiler

Trabzon Vali Vekili Aziz Mercan, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan ‘Yaşlılar Haftası’ kapsamında Sosyal Hizmetler İl Müdürü, Huzurevi Yöneticileri, Trabzon Yaşlıları Koruma Derneği Üyeleri ve Huzurevi sakinlerinden oluşan bir grup ile Valilik B Topla

Trabzon Valiliği'ni ziyaret ettiler

Trabzon Vali Vekili Aziz Mercan, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan ‘Yaşlılar Haftası’ kapsamında Sosyal Hizmetler İl Müdürü, Huzurevi Yöneticileri, Trabzon Yaşlıları Koruma Derneği Üyeleri ve Huzurevi sakinlerinden oluşan bir grup ile Valilik B Toplantı Salonu’nda bir araya geldi.

Vali Vekili Mercan yaşlılarına gereken önemi vermeyen, onlara sahip çıkmayan, ihtiyaç duydukları saygı ve sevgiyi kendilerinden esirgeyen bir toplumun güven ve huzur içinde olması mümkün olmadığını ifade etti.

Türk milletinin büyüklere saygı, küçüklere sevgi göstermeyi benimsemiş, böylece toplumsal huzuru, milli birliği, sosyal yardımlaşma ve dayanışma olgusunu güçlü tutmayı başardığını kaydeden Vali Vekili Mercan, “Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu olarak, yaşlıya sevgi, dayanışma ve saygı yaklaşımını değişen toplum yapısı içinde ve bilimin ışığında profesyonelce hizmet anlayışıyla yaşlı vatandaşlarımıza götürülecek hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmaları sürdürmekteyiz. Devletimizin sağladığı imkanlar ve sunduğu hizmetlerin her geçen gün daha mükemmel hale getirilmesini sağlamak öncelikli hedefimizdir. Ancak devletimizin yaşlılarımızın sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalarına toplumumuzun her ferdinin ve sivil toplum örgütlerimizin de katkı sağlaması hizmetleri taçlandıracaktır” şeklinde konuştu.

Huzurevi sakinleri ile tek tek görüşen Vali Vekili Mercan, onlara çiçek verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler