Trabzon Valiliğini yıkın!

Trabzon Belediyesi eski başkan vekillerinden Hasan Cömert, Valilik, Vergi Daireleri, Emniyet Müdürlüğü binasının bulunduğu alanda dönüşüm projesi uygulanması gerektiğini söyledi. Valilik binasının 30 yıl önce yapıldığını kaydeden Cömert, ‘Maraş ve İnönü c

Trabzon Valiliğini yıkın!
Trabzon Belediyesi eski başkan vekillerinden Hasan Cömert, Valilik, Vergi Daireleri, Emniyet Müdürlüğü binasının bulunduğu alanda dönüşüm projesi uygulanması gerektiğini söyledi.
 
Valilik binasının 30 yıl önce yapıldığını kaydeden Cömert, ‘Maraş ve İnönü caddesi arasında, Trabzon Lisesi ile eski Sağlık Meslek Lisesinin bulunduğu alandaki tüm binalar yıkılmalı ve o alan için kesinlikle yeni bir proje hazırlanmalı’ dedi.
 
Cömert, bölgedeki resmi binaların çirkin bir görüntü oluşturduğunu, kapalı ve açık otopark bulunmadığını, binaların eskidiğini,  bölgenin betonlaştığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel