Trabzon Valiliği'nde müdüre ceza

Trabzon Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürütürken yanında çalışan sekreter E.E.'ye cinsel içerikli mesajlar gönderdiği iddiasıyla 'cinsel taciz ve basit tehdit' suçlamasıyla yargılanan Nuri K., 5 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.  Trabzon Vali

Trabzon Valiliği'nde müdüre ceza

Trabzon Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürütürken yanında çalışan sekreter E.E.'ye cinsel içerikli mesajlar gönderdiği iddiasıyla 'cinsel taciz ve basit tehdit' suçlamasıyla yargılanan Nuri K., 5 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıldı. 

 

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Batman Valiliği'nden Trabzon'a atanınca, Batman İl Sağlık Müdürlüğü'nde taşeron şirket kadrosunda sekreter olarak çalışan 29 yaşındaki E.E. de Trabzon'a geldi. Burada da taşeron şirket kadrosuna giren E.E., Trabzon Valiliği Özel Kalem Müdürü Nuri K.'nın emrinde çalışmaya başladı. Evli olan ve çocuğu bulunan 33 yaşındaki Nuri K., iddiaya göre göreve başladıktan birkaç ay sonra E.E.'nin cep telefonuna aşkını anlatan ve cinsel içerikli mesajlar gönderdi. Müdürün bu ilgisine karşılık vermeyen sekreter E.E., iş dışında da birlikte olma yönündeki isteklere olumsuz yanıt verince iş yerinde sorunlar yaşamaya başladı. İddiaya göre Nuri K.'nın akşam yemeği teklifini reddeden E.E. Özel İdare Müdürlüğü emrinde görevlendirildi. Bunun üzerine sekreter E.E., "Bana yüzlerce aşk mesajı çekti, mektup gönderdi. Karşılık vermediğim için beni sürdürdü" suçlamasıyla Özel Kalem Müdürü Nuri K. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Olay ortaya çıkınca E.E., işinden oldu ve memleketi Malatya'ya döndü. Valiliğin idari soruşturması sonucunda da Özel Kalem Müdürü Nuri K. görevden alındı ve İl Özel İdaresi bünyesinde görevlendirildi. 

 

CİNSEL TACİZ SUÇLAMASIYLA HAKİM KARŞISINDA 

Trabzon 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nde, 'cinsel taciz ve basit tehdit' suçlamasıyla yargılanan tutuksuz sanık Nuri K., karar duruşmasında suçlamaları kabul etmedi. Nuri K., "Bana iftira ediliyor. Kimseyi taciz de tehdit de etmedim. Aramızda birşeyler oldu. Ben ona mesaj attım o da bana. Bu taciz değildir" dedi. Nuri K.'yı 'taciz' suçundan 4 ay 5 gün, 'tehdit' suçundan da 1 ay 20 gün olmak üzere toplam 5 ay 25 gün hapis cezasına çarptıran mahkeme heyeti, hükmün uygulanmasını erteledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler