Trabzon Uzunsokak'ta meydan dayağı

 Trabzon’un en işlek sokaklarından birisi olan Uzunsokak’ta Levent M. İsimli şahıs elinde sopa ile birlikte kendisini darp edenlerin üzerine yürüyünce ortalık savaş alanına döndü.Olay bugün saat 15.30 sıralarında Uzunsokak’ta meydana geldi. Henüz bilinmey

Trabzon Uzunsokak'ta  meydan dayağı

 Trabzon’un en işlek sokaklarından birisi olan Uzunsokak’ta Levent M. İsimli şahıs elinde sopa ile birlikte kendisini darp edenlerin üzerine yürüyünce ortalık savaş alanına döndü.

Olay bugün saat 15.30 sıralarında Uzunsokak’ta meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı Levent M. İsimli şahsa kimliği belirsiz kişiler darp ettiği iddia edildi.  Darp uğrayan Levent M. Eline geçirdiği sopa ile kendisini döven kişi veya kişilere saldırmak istedi. Elindeki sopa ve yüzündeki kanları gören vatandaşlar M.’yi  155 telefonuna bildirdi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asasyiş Şubesine bağlı Güven TİM’leri Levent M’nin yanına gelerek şahsı  hastaneye getirmek istedi. Levent M. Uğradığı darp yüzünden haksızlığa uğradığı söyleyerek sinir krizleri geçirdi.  

Polis  ekiplerine zor anlar yaşatan Levent M’yi güven TİM’leri hastaneye gitmemek için uzun süre direndi ancak sonunda orluklada olsa tedavi için hastaneye getirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel