Trabzon Uzunsokak'ta Bulldog dehşeti!

 Trabzon Uzunsokak’ta dün akşam saatlerine 7 yaşındaki kıza Bulldog cinsi köpek saldırdı.Olay Uzunsokak’ta yaşları 17 olan iki gencin elinde köpekle sokağa girmesiyle başladı. Koruyucu maskesi olmadan sokakta gezdirilen Bulldog cinsi köpek’ten korkan 7 ya

Trabzon Uzunsokak'ta Bulldog dehşeti!

 

Trabzon Uzunsokak’ta dün akşam saatlerine 7 yaşındaki kıza Bulldog cinsi köpek saldırdı.

Olay Uzunsokak’ta yaşları 17 olan iki gencin elinde köpekle sokağa girmesiyle başladı. Koruyucu maskesi olmadan sokakta gezdirilen Bulldog cinsi köpek’ten korkan 7 yaşındaki Pelin Oruç birden panikledi. Kendisinden ürperdiğini fark eden köpek küçük kızı bacağından ve vücudunun bazı noktalarından ısırarak elbiselerini parçaladı. Bir anda dehşete düşen Anne Oruç yardım edin çağrısına etraftaki vatandaşlar karşılık verdi ve küçük kız köpekten kurtarıldı.

Küçük kızı ısıran köpeği gezdiren iki genç olay yerinden kaçtılar. Kaçan gençleri Trabzon emniyet müdürlüğüne bağlı güven timleri takip etmesi sonucu iki genç Hacıkasım mevkiinde yakalandı. Çarşı karakoluna getirilen şahıslar yasal işlemlerin ardından serbest bırakıldı.  

7 yaşındaki Pelin Oruç’un annesi “ Uzunsokak gibi en işlek sokakta insanlar köpekleri bu şekilde gezdirmemeleri gerekli. Birde korunaksız hiç gezdirmemeleri gerekli fakat görüyoruz ki öyle olmuyor.”dedi.

Olayda yaralanan küçük Pelin’in Numune Hastanesine tedavi edildikten sonra taburcu edildi ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel