Trabzon U20 için asfaltlandı

Trabzon Belediyesi Trabzon’da yapılacak U-20 Dünya Kupası grup maçlarının oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadyumu çevresi ile stada ulaşımın sağlandığı önemli yolardan biri olan Hasan Saka Caddesi’nde başlattığı asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Trabzon B

Trabzon U20 için asfaltlandı
Trabzon Belediyesi Trabzon’da yapılacak U-20 Dünya Kupası grup maçlarının oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadyumu çevresi ile stada ulaşımın sağlandığı önemli yolardan biri olan Hasan Saka Caddesi’nde başlattığı asfaltlama çalışmalarını tamamladı. 
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu asfaltlama çalışmalarının yapıldığı bölgede incelemelerde bulundu. Başkan Gümrükçüoğlu 21 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında FIFA U20 Dünya Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak illerden biri olmaktan dolayı mutluluk duydukları kaydederek, “U20 Futbol Şampiyonası'nın, FIFA'nın organize ettiği yetişkinler Dünya Şampiyonası'ndan sonra prestiji en yüksek olan organizasyonlarından biri.
 
Bu nedenle müsabakalara vatandaşlarımızın rağbet göstereceğine inanıyorum. Şehrimizde yapılan ulusal ve uluslar arası organizasyona sahip çıkan hemşerilerimizin prestiji en yüksek organizasyonlarından biri olan U-20 Dünya Futbol Şampiyonasına da sahip çıkacağına inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel