Trabzon Türkiye'nin çimentosudur

  Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’a yatırımları artırmak durumunda olduklarını ve Trabzon’un turizmini geliştirerek, bir eğitim şehri ve üniversite şehri yapmak için çok ciddi gayretler içerisinde olduklarını söyledi. Bakan Bayraktar

Trabzon Türkiye'nin çimentosudur

 

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’a yatırımları artırmak durumunda olduklarını ve Trabzon’un turizmini geliştirerek, bir eğitim şehri ve üniversite şehri yapmak için çok ciddi gayretler içerisinde olduklarını söyledi.

 

Bakan Bayraktar, Trabzon’da halkın kendisinden memnun olup olmadığını anlayabilmek için anket yaptırdığını  belirterek, ‘’Bizi siyasetçilerin ve milletvekillerinin en üst sırasına çıkardılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ama biz bununla yetinmeyeceğiz. Biz daha iyisini yapacağız’’ dedi.

 

‘’TRABZON, TÜRKİYE’NİN ÇİMENTOSUDUR’’

Trabzon Türkiye’nin önemli köşe başı illerinden olduğunu ifade eden Bakan Bayraktar, ‘’Türkiye'de 81 vilayetten bir tanesi olan Trabzonumuz, Türkiye'de bir çimentodur. Trabzon insanı, çalışkanlığıyla, gayretiyle, başarısıyla Türkiye'nin dirliği ve birliği için büyük bir azim ve gayret içindedir. Trabzonlu özelinde siyaset düşünmeyiz, dinimizi, devletimizi ve milletimizi düşünürüz. Bu, Trabzonspor ile simgeleşen 'Bize her yer Trabzon' ifadesi de bu oluşumun bir tezahürüdür. Gerçekten bize her yer Trabzon. Türkiye'nin her karış toprağı bizim için kutsal vatandır.''diye konuştu.

 

‘’TRABZON’A YATIRIMLARI ARTIRMAK DURUMUNDAYIZ’’

Avrupa ülkelerinde yaşanan ekonomik krize rağmen Türkiye'nin istikrarını koruduğunu ve kalkınma içerisinde olduğunu dile getiren Bayraktar, sözlerini şöyle tamamladı: 

“Fotoğrafın büyüğüne bakacağız. Fotoğrafın büyüğü müthiştir, Türkiye istikrarlı bir kalkınma içerisindedir. İhracatımız artmaktadır. Biz bugünden yarına bir hesap yapmıyoruz. 2023’ün hesabını yapıyoruz. Büyük Türkiye’nin hesabını yapıyoruz. İnsanımızın mutluluğunu ve refahını artırmak için gece gündüz çalışmanın hesabını yapıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti milletvekili ve Bakanı olarak ama özel de de Trabzonlu olarak, Trabzon’un milletvekili olarak Trabzon’a yatırımları artırmak durumundayız. Trabzon’un nüfusunu geliştirmek durumundayız. Trabzon’da Akyazı’da yapacağımız Spor kompleksini en kısa sürede bitirmek durumundayız. Trabzon’un turizmini geliştirmek durumundayız. Trabzon’u bir eğitim şehri, bir üniversite şehri yapmak için elimizden gelen gayreti tüm Trabzonlu 6 milletvekili arkadaşla birlikte yürütmeye çalışıyoruz . Yine Trabzon’un tarihi derinliğine kültürünü öne çıkarmak için yayla turizmini ve Trabzon’da tarım ve hayvancılığı geliştirtmek  için çok ciddi gayretler içerisindeyiz. Trabzon için elzem olan Yeni Kanuni Bulvarı ihalesi bu ay içerisinde yapılacak’’

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel