Trabzon Ticaret Lisesi mezunları buluştu..

1924 yılında açılan ve Trabzon’un en eski eğitim-öğretim kurumlarından olan Ticaret Meslek Lisesi’nden değişik tarihlerde mezun olanlar pilav gününde buluştular. Temel Kofoğlu’nun başkanlığını yaptığı Trabzon Ticaret Lisesi (TTL) Mezunları Derneği’nin org

Trabzon Ticaret Lisesi mezunları buluştu..
1924 yılında açılan ve Trabzon’un en eski eğitim-öğretim kurumlarından olan Ticaret Meslek Lisesi’nden değişik tarihlerde mezun olanlar pilav gününde buluştular.
 
Temel Kofoğlu’nun başkanlığını yaptığı Trabzon Ticaret Lisesi (TTL) Mezunları Derneği’nin organizasyonu ile okulun Kavakmeydan Mahallesindeki bahçesinde, yaklaşık 500 mezun bir araya geldiler. Mezunlarla birlikte eski öğretmenlerinde iştirak ettiği buluşmada, 30-40 yıldır birbirini görmeyen okul arkadaşları da buluştular.
Dernek Başkanı Temel Kofoğlu, yönetim kurulu üyeleri Salih Aladağ, Ekrem Şahin, Aydın Kolomoç ve Zehra Atalay ile kısa sürede organize ettikleri buluşmaya katılımın beklediklerinin üzerinde olduğunu belirterek, “Asırlık bu eğitim-öğretim kurumu bizlere çok şey verdi. Şimdi sıra bizde. Hem okulumuza katkı   yapacak, hem de buluşmaları düzenli bir hale getireceğiz” dedi.
 
Buluşmaya katılan eski öğretmenlere günün anısına teşekkür şilti verilirken, Kemal Abanozoğlu, Muzaffer Parlar, Faik Alpay, Muhammed Gültepe gibi efsane öğretmenler yad edildi. Okulun hayatta olan eski müdürleri Kemal Takaz ile Mehmet Aydın’ın da mesajları okundu.
 
Güneşli bir havada gerçekleşen buluşmada Lokma Tatlı’nın armağanı olan pilav yenildi, ayran içildi, ardından da horonlar oynandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel