Trabzon Ticaret Borsası'na ziyaret

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Trabzon Ticaret Borsası’nı (TTB) ziyaret ederek, borsa yöneticileri ile görüştü. TTB’nin olağan meclis toplantısına katılan Prof. Dr. Aygün Attar’a Meclis Başkanı Mehmet Cirav ve Yönetim Kurulu Başkanı Ş

Trabzon Ticaret Borsası'na ziyaret

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Trabzon Ticaret Borsası’nı (TTB) ziyaret ederek, borsa yöneticileri ile görüştü. 

TTB’nin olağan meclis toplantısına katılan Prof. Dr. Aygün Attar’a Meclis Başkanı Mehmet Cirav ve Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu tarafından borsanın çalışmaları ile ilgili bilgi verildi.
 
Prof. Dr. Aygün Attar, daha sonra, TTB’nin sosyal sorumluluk anlayışının somutlaştırılması kapsamında organize edilen “Çokluk İçinde Birlik Olarak Yaşamak” konulu konferansı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası salonunda verdi.
 
Konferansın açılışında konuşan TTB Meclis Başkanı Mehmet Cirav, güncel bir konu olan çokluk içinde birlikle yaşamayı Prof. Dr. Attar’ın çok iyi tariflediğini belirterek, borsa olarak bu tür etkinliklere ağırlık vereceklerini söyledi.
 
Konferansa Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile davetliler katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel