Trabzon temizliğinin ödülünü aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen, 'Türkiye'nin En Temiz Şehri Yarışması'nda dereceye giren belediyeler, organize sanayi bölgeleri ve sanayi tesislerine "Çevre Beratları" Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 5 Haziran

Trabzon temizliğinin ödülünü aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen, 'Türkiye'nin En Temiz Şehri Yarışması'nda dereceye giren belediyeler, organize sanayi bölgeleri ve sanayi tesislerine "Çevre Beratları" Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde Ankara'da düzenlenen törenle verildi.

Tören Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın katılımıyla Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi'nde yapıldı. Törene katılan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, nüfusu 50 bin ve 750 bin arasında olan belediyeler arasında birinci seçilen Trabzon Belediyesi'nin ödülünü Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta'nın elinden aldı.

Törende birincilik ödülü ve 'Çevre Beratı'nı alan Başkan Gümrükçüoğlu, "Bu anlamlı ödülü Trabzon halkı kazanmıştır. Bu ödülü top yekün Trabzon birlikteliği ile kazandık. Vatandaşlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımıza ve özellikle de gece gündüz çalışan belediye personelimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler