Trabzon takımı son 4’te

Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi, Türkiye Liselerarası Futbol Turnuvasında büyük başarı göstererek son 4 takım arasına girdi.Trabzon’da il birincisi olduktan sonra Erzurum’da yapılan grup mücadelelerinden yenilgisiz lider çıkan ve Bitlis’te yapılan yarı fin

Trabzon takımı son 4’te

Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi, Türkiye Liselerarası Futbol Turnuvasında büyük başarı göstererek son 4 takım arasına girdi.

Trabzon’da il birincisi olduktan sonra Erzurum’da yapılan grup mücadelelerinden yenilgisiz lider çıkan ve Bitlis’te yapılan yarı final karşılaşmalarına katılan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi, burada da üstün başarı göstererek Final müsabakalarına takılmaya hak kazanmıştı.

Konya’da yapılan final karşılaşmalarında B grubunda Bursa Cem Sultan Anadolu Lisesi, Manisa Spor Lisesi, İstanbul Bayrampaşa Tuna Lisesi ile eşleşen Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi başarılı bir performans sergileyerek, Türkiye’de son dört takım arasına kaldı.

Trabzon temsilcisi 4 Haziran saat 10.00’da Denizli Doğa Kolejiyle oynayarak final maçının vizesini almaya çalışacak. Diğer finalistler İstanbul Bayrampaşa Tuna Lisesi ve Bursa Yunus Emre Lisesi karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler