Trabzon suyuna kavuşacak

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, daha önce merkeze ilçeye bağlı köy olan Bengisu, Uğurlu ve Yeşilova'nın, Trabzon Belediyesi sınırlarına dahil olduklarını belirtti. Yeni mahallelerin öncelikli olarak altyapı sorunları

Trabzon suyuna kavuşacak
Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, daha önce merkeze ilçeye bağlı köy olan Bengisu, Uğurlu ve Yeşilova'nın, Trabzon Belediyesi sınırlarına dahil olduklarını belirtti.

Yeni mahallelerin öncelikli olarak altyapı sorunlarını ele aldıklarını ifade eden Canalioğlu, şunları kaydetti:

''Bu mahallelerimizde yaptığımız incelemeler sonucunda vatandaşları dinleyip sorunları yerinde tespit etmiştik. En önemli sorun içme suyu ve yol sorunu idi. Bunun için biz de belediye olarak öncelikle bu sorunlar üzerinde duruyoruz.

Bu kapsamda en önemli çalışmamız Bengisu Mahallemizde yapılmaktadır. Bu mahallemizin yüksek kesimleri bugüne kadar içme suyu alamıyordu.

Yaptığımız çalışmalar sonucunda bu mahallemize su vereceğiz. Mahallelerimizin yollarını da ele aldık ve asfaltlama çalışmalarını başlattık.''

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler