Cumhuriyet ninelerine ziyaret

Trabzon'un Of ilçesinde Cumhuriyet'in kuruşulunun 85. yılı kutlamaları çerçevesinde ilçe kaymakamlığı tarafından ilçe merkezinde ve köylerinde tespit edilen cumhuriyetle yaşıt 25 erkek ve 81 bayan toplam 106 dede ve nineye ziyaretler başladı. Kaymakam Tun

Cumhuriyet ninelerine ziyaret
Trabzon'un Of ilçesinde Cumhuriyet'in kuruşulunun 85. yılı kutlamaları çerçevesinde ilçe kaymakamlığı tarafından ilçe merkezinde ve köylerinde tespit edilen cumhuriyetle yaşıt 25 erkek ve 81 bayan toplam 106 dede ve nineye ziyaretler başladı.

Kaymakam Tuncay Sonel başkanlığındaki ekiplerce gerçekleştirilen ziyaretlerde, dede ve nineler sağlık kontrolünden geçirilerek çeşitli hediyeler verildi.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesince Cumhuriyet'le yaşıt dede ve ninelerin gönüllerini almak ve onların sorunlarını çözmek için ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Kaymakam Tuncay Sonel, eli öpülesi dedelere ve ninelere her daim gerekli ilgiyi göstereceklerini söyledi.

Öte yandan Of Kaymakamlığı tarafından Cumhuriyet Bayramı öncesi Cumhuriyet'le yaşıt dede ve ninelere 27 Ekim Pazartesi günü yemek verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler