"Trabzon sporun Başkenti"

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD) Başkanı Zeyyat Kafkas, Trabzon'un kazandığı tesislerle yalnız futbolun değil artık sporun başkenti olmaya aday olduğunu belirtti. Kafkas, yaptığı yazılı açıklamada, hafta sonunda Avrupa Gençlik Olimpik Oyunla

"Trabzon sporun Başkenti"

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD) Başkanı Zeyyat Kafkas, Trabzon'un kazandığı tesislerle yalnız futbolun değil artık sporun başkenti olmaya aday olduğunu belirtti.

Kafkas, yaptığı yazılı açıklamada, hafta sonunda Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları (EYOF) Trabzon 2011 Genel Koordinatörü Nihat Doker'i ziyaret ettiğini ifade etti.

Doker'in, EYOF tesislerinde kendisine sunum ve bilgilendirmede bulunduğunu anlatan Kafkas, şunları kaydetti:

''Trabzon'un yatırım maliyeti 260 milyon doları bulan çok sayıda sportif tesis kazanacak olmasının başlı başına bir büyük kazanım olduğu açıktır. Nihat Bey tesislerle ilgili tüm imalatların zamanından önce bitirileceği güvencesini verdi. Bu konuda Bakanımız Sayın Faruk Nafiz Özak'ın katkısı her türlü takdirin üzerindedir. Trabzon kazandığı tesislerle yalnız futbolun değil artık sporun başkendi olmaya adaydır. 12 Şubatta sayın Doker, Çekoslovakya'nın Liberec şehrine gidecek ve oradaki görüşmelerinde EYOF'a katılacak sporcuların ailelerine dağıtılmak üzere hazırlattığı, Trabzon'u ve tarihi yerleri anlatan CD'leri bırakacak. TSİAD olarak bacasız fabrika olan turizm sektörü adına yapılan bu çalışmalar bizi fazlasıyla memnun etmektedir. Bu anlamda Sayın Doker ve ekibine teşekkür ediyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel