Trabzon Spor lisesinde sıkıntı bitmiyor

Haber61 – Haber Merkezi – Yıllar Önce Trabzon’da kurulan spor lisesi o günden beri sıkıntılar ile sürekli gündeme geliyor. Yine bir sıkıntısı ile çok konuşulan Trabzon Spor Lisesi; bu aralar yol sıkıntısı çekiyor. Okul’da okuyan öğrencilerin velileri; “ B

Trabzon Spor lisesinde sıkıntı bitmiyor

Haber61 – Haber Merkezi – Yıllar Önce Trabzon’da kurulan spor lisesi o günden beri sıkıntılar ile sürekli gündeme geliyor. Yine bir sıkıntısı ile çok konuşulan Trabzon Spor Lisesi; bu aralar yol sıkıntısı çekiyor. Okul’da okuyan öğrencilerin velileri; “ Bahçecik Ceza Evinin yukarısında Kireçhanede bir okul var ve inanın Trabzon’un buradan haberi yok. Burası Tanjanttan yukarı 5 km tam okulun önüne kadar. Buraya Büyükşehir Toplu Taşıma Tahsis etmiyor. Öğretmenler ve öğrenciler Erdoğdu’nun üzerinden okula Kireçhane minübüsleri ile ulaşıyorlar. Orası Molozda'ki duraktan okulun önüne 15 km. Sağolsunlar talebi karşılamaya çalışıyorlar. Ancak daha önemli bir sorun Anayolun ayrımından okula kadar 1200 metre çamur yol ve aydınlatması yok.Burası orman içi bir yol ve kenarıda bir kısım uçurum.”ifadelerine yer verdi. Okulun mevcudu 500’ün üzerinde olurken bölgeye hitap eden bir okul olduğu biliniyor.

Haber Merkezime ulaşan veliler okulun sorunları ve iddiaları  şöyle sıraladı;

- Yolları çamur; çocuklarımız hep çamur oluyor?

- Okul veya milli eğitime yüklenici firma okulun teslimatını Öğrenimin üçüncü yılında yapmamış.

- Okulda ne yol var doğru dürüsüt ne kaldırım

- okul yolunda aydınlatma lambası yok. Akşam çıkan öğrenciler karanlıkta kalıyor.

- Okulun etrafı güvenli değil

- Büyükşehir Belediyesi otobüs servisi koymuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler