Trabzon sokaklarında kürtaj eylemi

Trabzon Uzunsokak’ta bir grup kadın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kürtaj ile ilgili söylediklerini yürüyerek protesto etti.Yürüyen kadınlar adına açıklama yapan Dilay Aydın Başbakan’ın üç çocuk uygulaması diyerek başlatmış olduğu sosyal soruna şimdide

Trabzon sokaklarında kürtaj eylemi

Trabzon Uzunsokak’ta bir grup kadın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kürtaj ile ilgili söylediklerini yürüyerek protesto etti.

Yürüyen kadınlar adına açıklama yapan Dilay Aydın Başbakan’ın üç çocuk uygulaması diyerek başlatmış olduğu sosyal soruna şimdide kürtajı eklemesi ülkemizin demokratikleşme yolunda ne kadar geri kaldığını gösterdiğini söyledi.

Aydın, ,“ kürtaj kadınların hakkıdır. Ensest ilişkilerin önüne geçemeyenler kürtajı yasaklamasının bir anlamı yok bugün tüm Türkiye’nin en büyük sorunu tecavüz ve tacizdir. Bunu  engellemeye çalışsınlar böyle her kadının hakkı olan olgulara dokunmasınlar.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel