Trabzon SGK'da devir teslim

 Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Tahsin Halcı'nın Kırklareli İl Müdürlüğü'ne atanmasının ardından boşalan göreve getirilen Musa Bulut görevine başladı. Uzun yıllar Ankara'da SGK bünyesinde müfettiş, müfettiş yardımcılığı ve başmüfettiş görevlerinde bulu

Trabzon SGK'da devir teslim

 

Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Tahsin Halcı'nın Kırklareli İl Müdürlüğü'ne atanmasının ardından boşalan göreve getirilen Musa Bulut görevine başladı. 

Uzun yıllar Ankara'da SGK bünyesinde müfettiş, müfettiş yardımcılığı ve başmüfettiş görevlerinde bulunan Bulut, son olarak SGK Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulunda Grup Başkanı olarak görev yapmıştı.

Trabzon'da yeni görevine başlayan ve Trabzon'un Akçaabat ilçesi' doğumlu olan Bulut amacının, memleketine hizmette bulunmak olduğunu belirterek, güleryüz anlayışı ile hizmeti vatandaşın ayağına kadar getirmek olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler