Trabzon Sera Gölünde temizlik

 Trabzon'un Akçaabat ilçesi'ne bağlı Yıldızlı beldesi'nde turizm alanı Sera Gölü için Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı, boş şişeleri ve çöpleri toplayarak imha ediyor. Sera Gölü'nü gezmeye gelenlerin buraya gereken özeni göstermediğini söyleyen Tar

Trabzon Sera Gölünde temizlik

 

Trabzon'un Akçaabat ilçesi'ne bağlı Yıldızlı beldesi'nde turizm alanı Sera Gölü için Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı, boş şişeleri ve çöpleri toplayarak imha ediyor.
 
Sera Gölü'nü gezmeye gelenlerin buraya gereken özeni göstermediğini söyleyen Tarakçı, Sera Gölün'ün turistik bir mekan olduğunu belirterek, "Fakat halkımız buraya gereken özeni göstermiyor. Alkol, kola gibi bir çok şişeyi göl kenarına atıyor, buralar kirletiliyor. Ben bunu bölge halkının yaptığını düşünmüyorum. Buraya gelen ve bu güzelleklerden yararlanan vatandaşlarımız daha duyarlı olmalıdırlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel