Trabzon Şenlikle Çoştu

Trabzon Belediyesinin desteğiyle gerçekleştirilen şenlikte, yöresel sanatçıların seslendirdiği türküler eşliğinde vatandaşlar horon oynadı.Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, şenliklerin insanların stres atmaları için yararlı bir etkinlik olduğunu belirte

Trabzon Şenlikle Çoştu

Trabzon Belediyesinin desteğiyle gerçekleştirilen şenlikte, yöresel sanatçıların seslendirdiği türküler eşliğinde vatandaşlar horon oynadı.

Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, şenliklerin insanların stres atmaları için yararlı bir etkinlik olduğunu belirterek, ''Bizler sevinçte ve kederde bir araya gelmek durumundayız. Bu birlik ve beraberliğin bir göstergesidir. Birlikten güç doğar'' dedi.

Kaymaklı Mahallesi'nde birlikteliğin her zaman sağlandığını ifade eden Canalioğlu, ''Mahalle muhtarımız ve Kaymaklı Mahallesi Derneği, birlik ve beraberlik içerisinde birçok etkinliklere imza atıyor. Biz de belediye olarak kendilerine destek veriyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel