Trabzon semalarında hareketli dakikalar

Haber61.Net - Haber Servisi - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hafta sonu bir dizi ziyarette bulunmak üzere Rize ve Trabzon'a geleceği bir süre önce kamuoyuna duyurulmuştu. Fakat 2 gündür Türkiye'nin gündeminde Musul konsolosluğuna gerçekleşen saldırı yer tu

Trabzon semalarında hareketli dakikalar

Haber61.Net - Haber Servisi - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hafta sonu bir dizi ziyarette bulunmak üzere Rize ve Trabzon'a geleceği bir süre önce kamuoyuna duyurulmuştu. Fakat 2 gündür Türkiye'nin gündeminde Musul konsolosluğuna gerçekleşen saldırı yer tutuyordu. Bu nedenle Başbakan Erdoğan'ın bölge ziyaretinin iptal edile bileceği duyuruldu.

Trabzon ve Rize  AK Parti il başkanlıkları başbakanın bölgeye ziyaret edeceği konusunda henüz net bir bilgi sahibi olmazken. Öğle saatlerinde Trabzon semalarında Başbakanlık'a ait helikopterler gözüktü. Başbakanın bölgeyi ziyaretinde kullanacağı iki adet S92 helikopter dışında Özel Harekat Timlerini taşıyacak skorsky helikopteri ile hava güvenliğini sağlayacak Oba isimli helikopterler Trabzon hava limanına iniş yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın son anda bir değişiklik yapmaz ise akşam saat 21:00 sularında Trabzon'da olacağı öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

sukru-ucuncu-(1).20140612150741.jpg

sukru-ucuncu-(2).20140612150756.jpg

sukru-ucuncu-(3).20140612150828.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel