"Trabzon sayılı kentlerden biri olacak"

 Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’u her alanda geliştirerek, insan odaklı olan ve hayatı kolaylaştırarak hizmet, yatırım ve projelerle huzur, refah ve güvenliği sunan, Türki

"Trabzon sayılı kentlerden biri olacak"
 
Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’u her alanda geliştirerek, insan odaklı olan ve hayatı kolaylaştırarak hizmet, yatırım ve projelerle huzur, refah ve güvenliği sunan, Türkiye’nin ve dünyanın sayılı yaşanılır kentlerinden biri yapacaklarını söyledi.
 
Başkan Gümrükçüoğlu, açıkladıkları ‘Vizyon 2019’ ile Trabzon’u geleceğe taşımayı amaçladıklarını kaydederek, “Trabzon’un daha yaşanılır bir kent olması için sokak ve cadde aydınlatmaları gibi şehrin huzur ve güvenliğini destekleyici ve artırıcı adımlar atmaya devam edeceğiz. Ayrıca istihdam alanında atacağımız adımlara şehrin göç veren bir şehir olmasının önüne geçmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
orhan.20140321160331.jpg
 
Katılımcı belediyecilikte çağdaş uygulamalar
Katılımcılıkla kendi geleceğini inşa eden bir Trabzon hedeflediklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, şeffaf belediyecilik anlayışlarının bir gereği olarak yeni projeleri de uygulamaya koyacaklarını söyledi. Trabzon Belediyesi’nin faaliyetlerini halka duyurmak ve çeşitli konularda bilgilenmelerini sağlamak amacıyla internet üzerinden yayın yapacak Belediye TV’yi kuracaklarını kaydeden Gümrükçüoğlu yapılacak çalışmalar için vatandaşların görüşlerinin alınması amacıyla E- katılım mekanizmaları geliştireceklerini söyledi. Büyükşehirle birlikte ‘Büyükşehir Çağrı Merkezi’ oluşturacaklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, bugüne kadar olduğu gibi belirli periyodlarla düzenleyecekleri toplantılarla kamuoyuna hesap vermeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler