Trabzon Sanat Şehri Olsun

Trabzon Valisi Nuri Okutan, gayretlerinin Trabzon'un kültür ve sanat şehri diye bilinen yüzünün öne çıkması olduğunu söyledi.Vali Okutan, Trabzon Sanat Evi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Taç ve yönetim kurulu üyeleri Fethi Yılmaz, İbrahim Sağlam, Türkün Süm

Trabzon Sanat Şehri Olsun

Trabzon Valisi Nuri Okutan, gayretlerinin Trabzon'un kültür ve sanat şehri diye bilinen yüzünün öne çıkması olduğunu söyledi.

Vali Okutan, Trabzon Sanat Evi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Taç ve yönetim kurulu üyeleri Fethi Yılmaz, İbrahim Sağlam, Türkün Sümerkan, İsmail Fandaklı, Özlem Şahin ve Atila Kudun'u makamında kabul etti.

Vali Okutan, Trabzon'un kültür ve sanat şehri olarak tarihten günümüze süregelen başarılarını daha da güçlendirerek gelecek nesillere aktarma konusunda sanatçılara büyük görevler düştüğünü söyledi.

Sanat Evinde yürütülen çalışmaları takip ettiğini belirten Vali Okutan, ''Son yıllarda Trabzon'un iki yüzü ortaya çıktı. Bunlardan biri kültür ve sanat şehri olarak bilinen yüzü, diğeri asayiş olayları ile anılan yüzü. Bizim gayretimiz kültür ve sanat şehri diye bilinen yüzünün öne çıkmasıdır. El birliği ile bunu başarmak zorundayız'' dedi.

Trabzon Sanat Evi Yönetim Kurulu Başkanı Taç ise Vali Okutan'ın göreve başladığı günden bu yana kültür ve sanatla ilgilenen insanlara karşı çok sıcak yaklaştığını, bundan son derece memnun kaldıklarını ifade etti.

Vali Okutan'ın Trabzon için bir şans olduğunu kaydeden Taç, ''Eski vali evinin kültür ve sanat derneklerinin kullanımına verilmesinde en büyük desteği valimizden aldık, kendisine müteşekkiriz. Trabzon Sanat Evine olan desteği bizleri cesaretlendiriyor. Fırsat buldukça Trabzon Sanat Evini ziyarete gelmesi ve yapılanları takip etmesi bizler için çok özel bir inceliktir'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel