Trabzon şampiyonaya hazır

HABER61.NET-HABER SERVİSİ- Trabzon’da 21-23 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2. Avrupa İşitme Engelliler Gençler Atletizm Şampiyonası ile ilgili olarak Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cemalettin  Yazıcı, Türkiye İşitme Engellil

Trabzon şampiyonaya hazır
HABER61.NET-HABER SERVİSİ- Trabzon’da 21-23 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2. Avrupa İşitme Engelliler Gençler Atletizm Şampiyonası ile ilgili olarak Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cemalettin  Yazıcı, Türkiye İşitme Engellileri Milli takım antrenörü İbrahim Urgancı ve sporcular Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenlediler. 
 
200 e yakın sporcunun katılacağı şampiyonaya 15 ülke katılacak. Şampiyonaya katılan Ülkeler şöyle; Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Beyaz Rusya, Enstonya, holonda  Belçika Bulgaristan, Almanya, Macaristan, Letonya, Litvanya, Polonya, Rusya, İspanya ve Hırvatisyan
 
unnamed.20140818122902.jpg
 
Toplantıda konuşan Spor Müdürü Cemalettin Yazıcı, “Sporcular yarından itibaren şehrimize gelecek. Konaklamamızda sıkıntı yok. Milli takımımız yaklaşık 1 aydır kampta, Biz il olarak her zaman bu tür organizasyonlara hazırız. Daha önce ilimizde yapılan Karadeniz Oyunları ve EYOF 2011’de tesis olarak diğer ülkelerden eksiğimizin olmadığını hatta fazlamızın olduğunu gösterdik. Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonuyla uyum içindeyiz. İnşallah sorunsuz bir şekilde bu şampiyonayı tamamlayacağımıza yürekten inanıyoruz hazırız” dedi. 
 
Türkiye İşitme Engellileri Milli takım antrenörü İbrahim Urgancı’ da yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 14 aydır Trabzon’da şampiyonaya hazırlanıyoruz. Mayıs ayında da kısa süreli bir  hazırlık dönemi geçirdik. Bu hazırlık döneminin sporcularımız için iyi geçeceğinden şüphemiz yok. Ülkemize madalyalar kazandırmak istiyoruz. Ayrıca Trabzon’da bulunduğumuz süre içerisinde bizi en iyi şekilde ağırlayan Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cemalettin Yazıcı’ ya teşekkür ederiz” diye konuştu.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel