Trabzon sahili temizlendi

Karadeniz'de, dev dalgaların Trabzon’da sahil bandında oluşturduğu, çamur, taş ve moloz yığınları Trabzon Belediye ekipleri tarafından iki günden beri süren yoğun çalışma sonucu temizlendi.Zaman zaman dalga boyunun 8 metreye çıktığı kıyılarda dalgaların t

Trabzon sahili temizlendi

Karadeniz'de, dev dalgaların Trabzon’da sahil bandında oluşturduğu, çamur, taş ve moloz yığınları Trabzon Belediye ekipleri tarafından iki günden beri süren yoğun çalışma sonucu temizlendi.

Zaman zaman dalga boyunun 8 metreye çıktığı kıyılarda dalgaların taş, çamur ve moloz yığınlarını sahil bandında bulunan yürüyüş yolu ile yeşil alanlara sürüklemesinin ardından belediye, 50 kişilik bir ekiple iki gün boyunca temizleme ve yıkama çalışmalarını sürdürdü.
 
 
Yapılan çalışmalar ardından yürüyüş yolu ile sahil bandı temizlenirken, vatandaşların sahile inerek yürüyüş ve spor yaptıkları gözlemlendi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel