Trabzon Sahil güvenlik halka açılacak

Sahil Güvenlik Komutanlığı Trabzon Grup Komutanlığına bağlı TCSG 95 Bot Komutanlığı, 23 Nisan ve 19 Mayıs'ta halkın ziyaretine açılacak.Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Sahil Güvenlik Komutanlığının imkan ve kabiliyetleri ile ilgili yürürlü

Trabzon Sahil güvenlik halka açılacak

Sahil Güvenlik Komutanlığı Trabzon Grup Komutanlığına bağlı TCSG 95 Bot Komutanlığı, 23 Nisan ve 19 Mayıs'ta halkın ziyaretine açılacak.

Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Sahil Güvenlik Komutanlığının imkan ve kabiliyetleri ile ilgili yürürlükteki mevzuat çerçevesinde icra edilen görevlilerin halka doğru şekilde tanıtımının yapılması maksadıyla Trabzon Grup Komutanlığına bağlı TCSG 95 Bot Komutanlığının halkın ziyaretine açılacağı belirtildi.

Açıklamada, ziyaretlerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda gerçekleştirilmesinin planlandığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel