Trabzon sağlık merkezi hasta eder herkesi

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da hava kirliliği ile sürekli gündeme geliyor. Özellikle Akşam 18:00 ile 21:00 suları ile sabah 07:00 ve 09:00 arasında yakılan kaloriferler kentte nefes alınmaz hale getirdi. Bu duruma birde devlet kuruluşlarının filtres

Trabzon sağlık merkezi hasta eder herkesi

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da hava kirliliği ile sürekli gündeme geliyor. Özellikle Akşam 18:00 ile 21:00 suları ile sabah 07:00 ve 09:00 arasında yakılan kaloriferler kentte nefes alınmaz hale getirdi. Bu duruma birde devlet kuruluşlarının filtresiz bacaları eklenince Trabzon’da yaşanmaz hale geldi.

Trabzon Ortahisar Sağlık İlçe müdürlüğünün dün sabah bacasından çıkan duman hemen üst kısmında bulunan binalarda yaşamı olumsuz olarak etkiliyor. Kamu binalarının bacalarının denetlenmemesi ise “Devlet Halkız Zehirliyor” söylemlerinin doğmasına neden oluyor. Trabzon’daki hava kirliliği uzmanlara göre hayat standartlarını etkileyecek durumda.

asy2lfhicgsv95mm4kiig94qucr9jp6a0hru_x_g8wkx.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel