Trabzon- Rize yoluna DİKKAT!

Karabük-Yenice-Zonguldak yolunun Bolkuş mevki ve Bitlis Baykan yolunun Betonya kavşağı heyelan nedeniyle ulaşıma kapalı bulunuyor. Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ankara-İstanbul Otoyolunun Bolu Doğu Kavşağı ile Yeniçağa Kavşağı a

Trabzon- Rize yoluna DİKKAT!

Karabük-Yenice-Zonguldak yolunun Bolkuş mevki ve Bitlis Baykan yolunun Betonya kavşağı heyelan nedeniyle ulaşıma kapalı bulunuyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ankara-İstanbul Otoyolunun Bolu Doğu Kavşağı ile Yeniçağa Kavşağı arasındaki üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 30 Nisan'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor.

Karabük-Yenice-Zonguldak yolunun Bolkuş mevki ve Bitlis Baykan yolunun Betonya kavşağı heyelan nedeniyle ulaşıma kapalı bulunuyor.

Ardeşen-Hopa yolunun Pazar İlçesi Melyat Mevkinde yaya üst geçit montaj çalışmaları nedeniyle 22 Nisan 2011-29 Nisan 2011 tarihleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü verilecek.

Mekece-Bozüyük yolunun 22-23. kilometreleri arasında zemin iyileştirme ve yapım çalışmaları nedeniyle 22 Nisan 2011-6 Haziran 2011 tarihleri arasında şerit daraltması yapılacak.

Akçakoca-Ereğli yolunun 21. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanacak.

Artvin-Erzurum il sınırı-Uzundere-Tortum yolunun 40-41. kilometreleri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten verilecek.

Anadolu Otoyolu Kavşağı ile Şekerpınar Kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerdeki depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 22 Nisan 2011-5 Haziran 2011 tarihleri arasında işin durumuna göre her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

Trabzon-Rize yolunun 27-29. kilometreleri arasındaki Araklı Tünelinde telefon kabin tadilatı nedeniyle yarın saat 09. 00-17. 30 saatleri arasında ulaşım Rize-Trabzon istikametinde tek şeritten ve kontrollü verilecek.

İzmir-Torbalı yolunun 16-17. kilometrelerindeki Kemalpaşa Kavşağında kavşak düzenleme çalışmaları nedeniyle ulaşım yarından itibaren imar yollarından sağlanacak.

Ankara Çevre Otoyolunun Gölbaşı Kavşağı ile İncek Kavşağı arasındaki üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 16 Mayıs 2011'e kadar Gölbaşı-İncek istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü verilecek.

Anadolu Otoyolunun Ankara-Gerede Kesimi 41-43. kilometreleri arasındaki Aşağıada Viyadüğünde köprü bakım onarım çalışmaları nedeniyle 15 Mayıs 2011'e kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkii, Boğayokuşu Mevkii ve Karaltı Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 14. 00-16. 00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü sağlanacak.

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolunun Organize Sanayi Kavşağı ile Şanlıurfa Kuzey Kavşağı arasında bulunan D. D. Y. ve Şanlıurfa-Diyarbakır Devlet yolu Köprülerinde yapılacak olan Genleşme Derzi ve bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 20 Nisan 2011-30 Nisan 2011 tarihleri arasında ulaşım tek şeritten ve kontrollü verilecek.

Finike-Elmalı yolunun 48-50. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 14. 00-16. 00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08. 00-19. 00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15. 00-17. 00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı olacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 0-9. kilometreleri (Bafa Gölü Mevkii) ile 30-39. kilometreleri (Milas Devlet Hastanesi Mevkii) arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri 13. 00-17. 00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Marmaris-Gökova yolunun 5-6. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Cumartesi günleri 13. 00-15. 00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapalı olacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri arasındaki (Bafa Gölü Mevki) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 13. 00-17. 00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü verilecek.

Menemen-Manisa yolunun 0-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14. 00-17. 00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler