Trabzon rahat nefes alacak

 Trabzon İl Merkez Jandarma Komutanlığı ile Düzköy İlçe Jandarma Komutanlığının ortaklaşa düzenlediği operasyonda akaryakıt hırsızları suçüstü yapılarak yakalandı.Oto kiralamadan kiraladıkları araçlar ile birlikte Trabzon merkez ve Trabzon’a bağlı çevre i

Trabzon rahat nefes alacak

 

Trabzon İl Merkez Jandarma Komutanlığı ile Düzköy İlçe Jandarma Komutanlığının ortaklaşa düzenlediği operasyonda akaryakıt hırsızları suçüstü yapılarak yakalandı.

Oto kiralamadan kiraladıkları araçlar ile birlikte Trabzon merkez ve Trabzon’a bağlı çevre ilçelerdeki iş makinelerinden akaryakıt çalan hırsızlar çaldıkları akaryakıtları Trabzon’da anlaştıkları bir akaryakıt istasyonuna sattıkları ortaya çıktı.

Dün gece operasyonu ile Düzköy İlçesi Çal köyünde bir çekici aracından akaryakıt çalarken yakalanan şahıslar jandarma ekiplerini karşılarından görünce kaçmaya çalışsa da önlem alan jandarmadan kaçamadılar.

Jandarmanın suçüstü yaptığı S.S, T.K, M.S, İ.G ile Y.K tutuklanırken M,K tutuksuz olarak yargılanacak. İl jandarmada yapılan sorgularında tutuklanan şahısların bir bölümünün akaryakıt hırsızlarının suçlu kabul ettikleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel