Trabzon projelerini Başbakan açıklayacak

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarına Trabzon’un Vakfıkebir ilçelerinde devam etti. Balta beraberinde Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ve içler yöneticileriyle esnaf ziyareti yap

Trabzon projelerini Başbakan açıklayacak

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarına Trabzon’un Vakfıkebir ilçelerinde devam etti. Balta beraberinde Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ve içler yöneticileriyle esnaf ziyareti yaptı.

 Bir oyun altın değerinde olduğunu belirten Balta, yaptığı açıklamalarda; bir oy anayasayı değiştirecek çoğunluğu sağlayacağını ifade ederek yapılacak hizmetleri yine AK parti yapacağını ifade etti. Esnaf ziyaretinin siyasi bir faaliyet olmadığının altını çizen Balta, biz bu ziyareti hemşerilerimizle buluşma olarak değerlendiriyoruz.  Bu seçimler hemşerilerimiz için büyük bir tarihi fırsat ve bu fırsat önlerine geldiğinin bilincinde.

“Hemşerilerimiz 7 Haziran’ı heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyor”
 Cumhuriyet Tarihinde ilk defa seçilebilecek bir yerden, Trabzon gibi güçlü bir şehirden adayları olduğunu ifade eden Muhammet Balta; Bütün hemşerilerimiz bizleri sevgiyle kucaklıyor. Misafirperverliklerini gösteriyorlar. Hemşerilerimi çok heyecanlı gördüm bu heyecanla 7 Haziranı sabırsızlıkla bekledikleri müşahede ediyoruz. Bende onlardan moral alıyorum. Biz Trabzon’un her noktasına gittiğimizde AK parti’ye karşı çok büyük bir teveccüh var. Doğup büyüdüğüm bu şehirde insanlarımızın çok büyük özlemleri var bunu gözlerinde görüyorum. Bende bundan çok mutlu oluyorum. Dün yine Deregözü, Rıdvanlı, Mahallesi’ndeydik. Ondan önce Tonya ve Çayırbağı’ndaydık bölgesel olarak baktığımızda çocukluğumuzun geçtiği her yerde izimiz ve tanıdığımız, kardeşlerimizi, baba dostlarımız var ve bunları görüyoruz.

“Başbakanımız Trabzon İçin hazırladığımız projeleri 22 Mayıs’ta açıklayacak”


Şuan itibariyle bütün Trabzon’u arşınladık. Vatandaşlarımız bizlere çok büyük teveccüh gösteriyor. Çok çalışarak Trabzon ile alakalı 2023 vizyonuna yakışır bir şekilde hem Trabzon’u hem de ilçelerimizi hazırlayacağız. Projelerimizi hazırladık. Mayıs ayının 22’sinde Sayın Başbakanımız sürprizlerle kendi ağzından Trabzon’umuz için hazırladığımız projelerimizi kendileri açıklayacak. Bu bizler için siyasetçi, milletvekili için çok önemlidir. Sayın Başbakanımızın buradaki projelerimizi açıklaması bizlerin elini daha da güçlendirecektir. Bizde bu projeleri gerçekleştirmek için milletvekilleriyle, belediye başkanlarımızla, bakanlarımızla, başbakanımızla beraber Trabzon’un ve Türkiye’nin her noktasında izi olan Sayın Cumhurbaşkanımızla beraber projelerimizi gerçekleştireceğiz.
 

“Çok çalışacağız, çok çalışacağız”
Biz hemşerilerimize bizi mahcup etmeyin diye her zaman söylediklerini belirten Balta;

Milletvekilliği nasip olduğu zaman hem Büyükliman Havzasına hem de Trabzon’a hem de ülkemize çok güzel hizmetler yapacağız. Bunun için çok çalışacağız, çok çalışacağız, çok çalışacağız. Cumhurbaşkanımız her fırsatta Trabzon’a geldiğini belirten Balta, Trabzon’u Cumhurbaşkanımız çok ayrı seviyor ve Trabzonlu hemşerilerimizde Cumhurbaşkanımızı çok farklı seviyor. Trabzon’un her noktasındaki hizmetleri takip ediyor. Bu gelişinde Cumhurbaşkanımızı çok büyük moral buldu. Cumhurbaşkanını yakinen tanıyan bir kişi olarak miting alanından Cumhurbaşkanımızın çok mutlu ayrıldığını söyleyebilirim. Özellikle Dünya şampiyonu olan Erdoğdu Lisesi’ni kabul etmesi, engelli bir kardeşimizi şiir okutması ve her noktaya temas etmesi milletin sevgisini kazanmış ve milletini çok seven biri olarak bizlerde kendisini çok seviyoruz. Bu gelişiyle milletimize ve bizlere çok büyük moral verdiklerini kendilerine ilettim. Trabzon’da yapılan yatırımları çok yakinen takip etmesi bizleri de ayrıca ziyadesiyle mutlu ediyor.Allah bizlere milletvekilliğini nasip ederse milletimizi mahcup etmemek için gece gündüz çok çalışacağız. Güçlü bir siyasi irade, güçlü bir hükümetimiz var ki, 7 Haziran’dan sonra da göstergeler bunu gösteriyor. Güçlü bir Cumhurbaşkanıyla hep beraber çalışıp Türkiye’yi 2023’e hazırlarken, güçlü bir Trabzon’u da 2023’e hazırlayacağız. Vakfıkebir’imizi, Beşikdüzü’müzün, Şalpazarı’mız, Çarşıbaşı’mızı, Tonya’mızı, Of’umuzu, Sürmene’mizi velhasıl bütün Trabzon’u 2023’e güçlü bir şekilde hazırlayacağız. Allah bizlere milletvekilliğini nasip ederse bizlerde milletimizi mahcup etmemek için gece gündüz çok çalışacğız. Muhammet Balta daha sonra Şalpazarı Acısu ve Vakfıkebir Mahmutlu’da toplantılara katılarak hemşerileri ile bir araya geldi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel