Trabzon polisinden proje

 Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, çalışmalarını sürdürüyor.Çocukların mutlu geleceği için umut yıldızı projesi “Aşçı çıraklığı kursu”Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çocuk şube müdürlüğü tarafından yürütülüyor.”Çocukların mutlu geleceği için umut

Trabzon polisinden proje

 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, çalışmalarını sürdürüyor.

Çocukların mutlu geleceği için umut yıldızı projesi “Aşçı çıraklığı kursu”

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çocuk şube müdürlüğü tarafından yürütülüyor.

”Çocukların mutlu geleceği için umut yıldızı projesi” çerçevesinde, risk altında olduğu düşünülen çocuklara iş imkanı kazandırılması ve topluma daha sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmelerine yönelik planlanan projede, kursu başarıyla bitiren 9 çocuk mesleki becerilerini daha da pekiştirilmesi ve geleceklerini güvenli bir şekilde planlayabilmelerine yardımcı olmak amacıyla uygun iş yerlerine yerleştirildi.

Trabzon’un Arsin İlçesi’ne bağlı bir otelde ve çeşitli yerlerde çalışan toplam 3 çocukların durumlarından oldukça memnun oldukları belirtildi.

Çocukların halen iş yerlerinde başarılı bir şekilde çalıştıkları, hevesle dolu oldukları ve emniyet birimi ile aralarında sağlam bir iletişimin olduğu gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler