Trabzon polisi zor durumda!

Trabzon’da hırsızlık olayları aldı başını gidiyor. Polis ekipleri büyük bir mücadele ile çalışma yapıp hırsızları adalete teslim ediyor. Hırsızların genelde yaşı küçük olduğu içinde serbest kalmıyor ve ayın işe devam ediyorlar. Trabzon geçmişte M.Y ile ya

Trabzon polisi zor durumda!
Trabzon’da hırsızlık olayları aldı başını gidiyor. Polis ekipleri büyük bir mücadele ile çalışma yapıp hırsızları adalete teslim ediyor.
 
Hırsızların genelde yaşı küçük olduğu içinde serbest kalmıyor ve ayın işe devam ediyorlar. Trabzon geçmişte M.Y ile yaşadığı sıkıntıyı şimdiler de ise D.G isimli gençle yaşıyor. 18 yaşına girmesine az bir süre kala DG’nin Soğuksu Evim sitesi marketini soyması da onu durduramadı. D.G’nin soğukkanlı bir şekilde, kameralara rağmen hırsızlık yaptığı ve yakalandıktan sonra da savcılıkta suçunu inkar ettiği dile getiriliyor.
 
Evim sitesi yöneticileri olaya müdahale eden Polise, ‘Bu hırsızlıkları durdurun’ çağrısı yaptı. Ancak onlarda hırsızların kullanıldığını ve genelde yaşı küçük çocuklara yaptırılarak cezaevine girmelerinin engellendiğini dile getirdiler. Ayrıca Trabzon’da hırsızlık olaylarının patlaması da şaşkınlık yarattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel