Trabzon Polis Okulu kapanıyor mu?

Haber61 – Haber Merkezi – İçişleri Bakanlığı Polis Meslek Yüksek Okulları (PMYO) ile ilgili yeni çalışmayı yürürlüğe sokmaya hazırlandığı öğrenildi. Bakanlık PMYOların statüsünü değiştireceği öğrenilirken okullarında sayısının düşeceği ve bazı illerde bul

Trabzon Polis Okulu kapanıyor mu?

Haber61 – Haber Merkezi – İçişleri Bakanlığı Polis Meslek Yüksek Okulları (PMYO) ile ilgili yeni çalışmayı yürürlüğe sokmaya hazırlandığı öğrenildi. Bakanlık PMYOların statüsünü değiştireceği öğrenilirken okullarında sayısının düşeceği ve bazı illerde bulunan PMYOların kapanacağı gündeme geldi.

Emniyet Genel Müdürlüğü kapatılacak Polis Meslek Yüksek Okullarının isimlerini belirlediği öğrenilirken Trabzon Polis Meslek Yüksek Okulunun da kapanacak okullar arasında yer aldığı ortaya çıktı. Ankara’nın statüyü hazırladıktan sonra yürürlüğe koyması ile Trabzon’da PMYO’nun Erzincan iline kayacağı ifade ediliyor. 

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel