Trabzon plakalı iki araç birbirine girdi! 3 ölü 2 yaralı!

Torul  ilçesinde, otomobil ile karşı yönden gelen kamyonetin çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandıYıldızlı köyünden ilçe merkezine giden Mehmet Karaman (43) yönetinindeki 61 HE 696 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen sürücüsü henüz belirlene

Trabzon plakalı iki araç birbirine girdi! 3 ölü 2 yaralı!

Torul  ilçesinde, otomobil ile karşı yönden gelen kamyonetin çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Yıldızlı köyünden ilçe merkezine giden Mehmet Karaman (43) yönetinindeki 61 HE 696 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen sürücüsü henüz belirlenemeyen 61 AD 508 plakalı kamyonet Kaledibi mevkisinde çarpıştı.


Kazada, sürücü Karaman ile otomobilde bulunan Müslüm Balcı (62), eşi Fatma Balcı (42), gelini Hatun Balcı ile Gül Cihan Aksoy (71) yaralandı.

Torul Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Mehmet Karaman, Müslüm Balcı ile Gül Cihan Aksoy müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Yaralılar Fatma ve Hatun Balcı, buradaki müdahalenin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi.

Bu arada, Müslüm Balcı'nın bir süre sonra oğlunu evlendireceği, Balcı ailesi ile yakınlarının düğün alışverişi için ilçe merkezine gittiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel