Trabzon peynirleri festival ile tanıtılacak

 Başta tereyağı olmak üzere süt ve mamullerinin doğal ve kaliteli olması nedeniyle ilgi gören Trabzon ürünlerinden peynir yakında festivalle tanıtılacak. 24-26 Mayıs tarihleri arasında Trabzon Forum AVM’de düzenlenecek Peynir Festivali ile ilgili olarak T

Trabzon peynirleri festival ile tanıtılacak

 

Başta tereyağı olmak üzere süt ve mamullerinin doğal ve kaliteli olması nedeniyle ilgi gören Trabzon ürünlerinden peynir yakında festivalle tanıtılacak.
 
24-26 Mayıs tarihleri arasında Trabzon Forum AVM’de düzenlenecek Peynir Festivali ile ilgili olarak Trabzon Ticaret Borsası’nda (TTB) toplantı düzenlendi.
 
TTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir Şengül’ün başkanlığında düzenlenen toplantıya festivali organize eden Tarım Artı Medya Organizasyon Kurumsal Danışmanlık yetkilileri ile Trabzon’da üretim yapan KETAŞ, TATSAN, KEBİR, DERECİK Süt Mamulleri, HAMSİKÖY Tarımsal Kalkınma’nın temsilcileri katıldılar.
Organizasyon yetkilisi Mehmet Efe, Doğu Karadeniz’in ve de özellikle Trabzon’un marka olan ürünlerini de göz önünde bulundurarak, tanıtıma katkı sağlamak amacıyla Peynir Festivali’ni düzenlediklerini belirterek, festivalde tatlar yarışması, süt ürünleri ile ilgili fotoğraf sergisi ile çeşitli animasyonlara yer vereceklerini söyledi.
 
Süt Mamulleri üreticileri de, etkinlik de tanıtımın yanı sıra, sektörün sorunlarının da ele alınacağı mini toplantılar da düzenlenmesinin yararlı olacağını belirtirken, TTB Yönetim Kurulu Başkanı Şengül ise, borsa olarak sektörle ilgili  çalışmalara ağırlık vereceklerini, bu anlamda tanıtımı da önemsediklerini bildirdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler