Trabzon oto galeri sitesine kavuştu

Trabzon Belediyesi’ne ait Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlen anahtar teslim törenine Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Oto Galericileri Dernek Başkanı Hüseyin Reis ve hak sahipleri katıldı.Törende yaptığı konuşmada Gümrükçüoğlu Oto Galeri

Trabzon oto galeri sitesine kavuştu

Trabzon Belediyesi’ne ait Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlen anahtar teslim törenine Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Oto Galericileri Dernek Başkanı Hüseyin Reis ve hak sahipleri katıldı.

Törende yaptığı konuşmada Gümrükçüoğlu Oto Galericileri Sitesi’nin sadece Trabzon’a değil tüm Türkiye’ye hizmet vereceğini ifade ederek ”Kıymetli esnaflarımız olarak biz size siz bize sahip çıktınız ve sahip çıktığımız kardeşlerimiz olarak sizlere belediyenin alanları içinde tamamen belediyenin yatırımıyla 4 milyon TL’ye mal olan bu güzel büyük projeye imza attık.
Tamamen belediyemizin kaynaklarıyla sizlerin mesleklerinizi icra edebileceğiniz güzel nezih sitemize kavuşmuş olduk. Şimdi bu sitemizi beraberce tüm Trabzonlular olarak o kadar güzel geliştirip tanıtacağız ki buradan gelip geçen Erzurum, İstanbul, Artvin istikametine giden bütün insanlarımızın vatandaşlarımızın görmesini temin edeceğiz.
 
Sizin bu nezih mekanlarınızla birlikte bütün Doğu Karadeniz’in aslında ilaveten Doğu Anadolu’nun hatta Gürcistan’ın hatta Karadeniz’e kıyısı olan ülkelerin tümünün yararlanabileceği merkez haline getireceğiz. Bir kaç ay sürecek tanıtım etkinlikleri şölenler yapacak ve hep birlikte buranın tüm Türkiye’ye hizmet veren bir yer haline gelmesini sağlayacağız” dedi.
 
Oto Galericileri Dernek Başkanı Hüseyin Reis Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederek ”Sayın belediye Başkanımıza bu kadar kısa sürede Oto Galericileri Sitesi’ni bitirerek bizlere teslim ettiği için şükranlarımı sunuyorum. Artık Ota Galericileri esnafı olarak vatandaşımıza çok daha güzel bir ortamda hizmet verebileceğiz. Emeğe geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
Törende Başkan Gümrükçüoğlu’ndan anahtarlarını teslim alan galericiler mutluluklarını Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederek paylaştılar. Konuşmaların ardından hak sahiplerine anahtarları teslim edildi.
 
Deliklitaş mevkiinde Belediye Teknik Hizmet Birimleri ile İpekyolu Sanayi Sitesi arasında kalan 16 dönüm arazi üzerinde 10 bloktan oluşan ve içerisinde 40 adet galeri ile birlikte sosyal tesislerin yer aldığı İkinci El Oto Galericileri Sitesi 4 milyon TL ye mal oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel