Trabzon 'Ölüm Yolu'nda tedbirler artırıldı

 Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, halk arasında ‘ölüm yolu’ olarak bilinen ve birçok ölümlü kazaya neden olan Gülbaharhatun Caddesi’ndeki denetimleri arttırdı.  Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri taraf

Trabzon 'Ölüm Yolu'nda tedbirler artırıldı

 

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, halk arasında ‘ölüm yolu’ olarak bilinen ve birçok ölümlü kazaya neden olan Gülbaharhatun Caddesi’ndeki denetimleri arttırdı. 
 
Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kazaların sık yaşandığı ve halk arasında ‘ölüm yolu’ olarak bilinen Gülbaharhatun Caddesi’nde denetimlerin yapılacağı öğrenildi. Trafik Şube Müdürlüğü yetkililerinin başlattığı denetimler sırasında emniyet kemeri takmayan sürücülere 77 lira ceza yazılacağı bildirilirken, hız sınırını yüzde 10’dan yüzde 30’a kadar aşan sürücülere yasanın 51/2-A maddesi uyarınca 166 lira para cezası yazılıp, sürücü belgesine 10 ceza puanı işlendiği belirtildi.
 
Öte yandan, Hız sınırını yüzde 30’dan fazla aşan sürücülere ise yasanın 51/2-B maddesi uyarınca 343 TL para cezası ve 15 ceza puanı yazılıyor. Yetkililer, halk arasında ‘ölüm yolu’ olarak bilinen karayolunda kazaları en aza indirmek amacıyla başlattıkları denetimleri sürdüreceklerini belirterek sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardılar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel