Trabzon ölü yatırımı

Haber61 – Haber Servisi – Dünyada her saatte 15 bin kişi doğarken aynı saat içerisinde de 7 bin kişi hayatını kaybediyor. Bu durumun Türkiye’ye yansıması ise günde 800 kişi olarak gözüküyor. Bu durum Trabzon’da ise 2 saatte bir kişi hayatını kaybederek ya

Trabzon ölü yatırımı

Haber61 – Haber Servisi – Dünyada her saatte 15 bin kişi doğarken aynı saat içerisinde de 7 bin kişi hayatını kaybediyor. Bu durumun Türkiye’ye yansıması ise günde 800 kişi olarak gözüküyor. Bu durum Trabzon’da ise 2 saatte bir kişi hayatını kaybederek yansıyor. Trabzon göç almaya başlayan iller arasında yer aldığı ileri sürülüyor.  Büyükşehir’in merkezi Ortahisar’ın nüfusu ise; 306 bin olarak verilere yansıyor. Durum böyle olunca Trabzon’da mezarlık sıkıntısı baş gösterir diye Büyükşehir Belediyesi önümüzdeki 5 yıl için bir bütçe ayırdı. 2 Milyon 500 bin TL ayrılmasını hedeflenen bütçede yetkililer yeni mezarlık alanı ile mevcut mezarlıkların bakımının yapılması ifade ediyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler