Trabzon olimpiyat günleri başladı

Trabzon’da 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları kapsamında düzenlenen Olimpiyat Günleri alışveriş, kültür ve sanat etkinliği Dünya Ticaret Merkezi’nde başladı.Açılışa Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, AK Part

Trabzon olimpiyat günleri başladı

Trabzon’da 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları kapsamında düzenlenen Olimpiyat Günleri alışveriş, kültür ve sanat etkinliği Dünya Ticaret Merkezi’nde başladı.
Açılışa Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TTSO Yönetim Kurulu üyesi Erkut Çelebi ve Murat İskender ile çok sayıda davetli katıldı.
Trabzon Valisi Dr. Kızılcık yaptığı konuşmada, Trabzon’un çok önemli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapacağını söyledi. Vali Kızılcık, bu önemli spor organizasyonuyla aynı anda çeşitli etkinlikler de düzenleneceğini belirterek Olimpiyat Günleri’nin de bu kapsamda gerçekleştirildiğini hatırlattı.
AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak ise bir kültür, sanat ve spor şehri olan Trabzon’da, bir hafta boyunca birçok önemli etkinliğin gerçekleştirileceğini kaydetti.
Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da yurt dışından Trabzon’a gelecek misafirlere en iyi şekilde ev sahipliği yapacaklarını dile getirerek, “Karadeniz misafirperverliğini Avrupalı misafirlerimize en güzel şekilde göstereceğiz” dedi. Konuşmaların ardından Vali Kızılcık, Milletvekili Özak ve Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Olimpiyat Günleri’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından davetliler stantları gezerken, etkinlik kapsamında keşan kıyafetlerden oluşan bir de defile yapıldı. Olimpiyat Günleri etkinliğinde çeşitli kurum ve kuruluşların tanıtım standlarının yanı sıra yöreyi tanıtıcı ürünler, sanat eserleri, fotoğrafçılık çalışmaları yer alıyor. İndirim günleri etkinliği 30 Temmuz 2011 tarihine kadar açık kalacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel