Trabzon Olay yeri inceleme ekipleri kaç olay çözdü

Trabzon’da bir yıl içerisin de polis sorumluluk alanında 514 olay meydana geldi.Haber : Şükrü ÜçüncüTrabzon’da bir yıl içersinde meydana gelen 514 olay’a Trabzon Emniyetine bağlı Olay Yeri İnceleme (OYİ) ekipleri giderek incelemelerde bulundu. OYİ ekipler

Trabzon Olay yeri inceleme ekipleri kaç olay çözdü

Trabzon’da bir yıl içerisin de polis sorumluluk alanında 514 olay meydana geldi.

Haber : Şükrü Üçüncü

Trabzon’da bir yıl içersinde meydana gelen 514 olay’a Trabzon Emniyetine bağlı Olay Yeri İnceleme (OYİ) ekipleri giderek incelemelerde bulundu. OYİ ekipleri meydana gelen bir olayın aydınlatılması amacıyla, olay yerlerinde delil niteliği taşıyabilecek bulguların çeşitli bilimsel ve teknik yöntemler kullanmak suretiyle araştırılması, tespiti, elde edilen bulguların kayıt altına alınması (toplanması, muhafazası ve ilgili yerlere gönderilmesi amaç polis ve jandarma teşkilatlarında kurulmuş birimlerdir.

5 Cinayet bir bombalı saldırı

Trabzon’da polis sorumluluk alanında OYİ ekipleri bir yıl içersinde 5 cinayet, 8 intihar vakası, 10 şüpheli ölüm olayına bakarken cinayet olaylarında yapmış olduğu titiz araştırmalar sonucunda zanlıların kısa sürede yakalanmasını sağlamıştır. Trabzon’da son dönemlerde artış gösteren hırsızlık olaylarından 300’e yakın bir olayda parmak izi ve hırsız tespit işlemi yapan OYİ ekipleri diğer olaylar olarak atlandırılan 190 vakaya daha bakmıştır. (Yaralamalı Trafik kazası, Düşme sonucu yaralanma veya ölme gibi)

Trabzon OYİ ekipleri Düzköy ilçesinde bulunan Jandarma karakoluna yapılan bombalı saldırıda da incelemelerde bulunmuş tespit ve rapor hazırlayarak bombanın etkisi ve çapı hakkında kamuoyunu bilgilendirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel