Trabzon Of'ta vuslat günü

 Trabzon'un Of İlçesi İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği'nce (İMDER) 14. Vuslat Günü düzenlendi.Okulun konferans salonunda düzenlenen programa Of Müftüsü Mehmet Genç, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Adem Gündüz, Şube Müdürü İdris Kabahasanoğlu,

Trabzon Of'ta vuslat günü

 

Trabzon'un Of İlçesi İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği'nce (İMDER) 14. Vuslat Günü düzenlendi.

Okulun konferans salonunda düzenlenen programa Of Müftüsü Mehmet Genç, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Adem Gündüz, Şube Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okul Müdür Vekili Mustafa Küçükali, Edirne Uzunköprü Müftüsü Vahap Kapıcıoğlu, Of İMDER Başkanı Mustafa Keskin, Okul Aile Birliği Başkanı Cemal Şanlıbayrak, okulun eski ve yeni yöneticileri, öğretmenler, mezunlar ve aileleri katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılışında konuşan Okul Müdür Vekili Mustafa Küçükali, 4+4+4 eğitim sisteminin yürürlüğe girmesi ile İmam Hatip Ortaokulu'nun da okul bünyesinde hizmet vereceğini söyledi.

İMDER Başkanı Mustafa Keskin ise yaptığı konuşmada 14'üncüsünü düzenledikleri program nedeniyle mutlu olduklarını belirterek, kurdukları dernek sayesinde Okul Aile Birliği ile birlikte hareket ederek okula katkı sunmaya çalıştıklarını ifade etti.

Program sonunda okuldan geçen yıl emekli olan Öğretmen Halit Ulu'ya plaket verilerek katılımcılara pilav ve kavurma et ikram edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel